VR info

VR

VR står for Virtual Realiy, eller på norsk: virtuell virkelighet. Ordet virtuell kan defineres som «tilsynelatende virkelig» - med andre ord handler virtuell virkelighet om å skape en overbevisende illusjon om å være fysisk til stede i et kunstig miljø (dataprogrammert eller basert på videopptak). For å oppnå denne illusjonen bruker man VR-briller. Et stereoskopisk headset som dekker hele synsfeltet som gir et tredimensjonalt bilde med dybdesyn.
VEX-Arena

VEX-Arena

Vex-arena er en virituell verden, hvor man gjennom syv forskjellige modus kan kjempe mot / med andre medspillere. Vår arena tillater totalt 6 spillere samtidig. De syv forskjellige modusene variere fra alle mot en, til lagspill. De mest kjente spillformatene er Deathmatch, Archery, King of the hill, Battle Royale og lagvariasjoner av disse.
VR spillene

VR spillene

De syv forskjellige modusene variere fra alle mot en, til lagspill. De mest kjente spillformatene er Deathmatch, Archery, King of the hill, Battle Royale og lagvariasjoner av disse.
Death Macth

DEATHMATCH

Alle mot en. Kontinuerlig spilling hvor hovedmålet er å tilintetgjøre flere motstandere enn de klarer å tilintetgjøre deg. Gjenopplivning med en gang man har blitt tilintetgjort.
Death Macth Team

Team Deathmatch

På lik linje med Deathmatch, men lagvis. Man kan ikke tilintetgjøre sine medspillere, bare motspillere. Kontinuerlig spilling. Det laget med flest tilintetgjørelser vinner.
Archery

Archery

Har du en indre bueskytter i deg? Da er dette spillet for deg. I stedet for å bruke morderne skytevåpen, bruker man pil og bue som våpen for å tilintetgjøre motstandere. Fungerer som Deathmatch, men er mer virkelighetsnært og bevegelig. Kan garantere at pulsen vil stige kraftig her.
Team Archery

Team Archery

Archery, men spilles som lag.
Battle Royale

Battle Royale

Den mest nymoderne spillmodusen som har tatt verden med storm. Alle mot alle, men her må man passe på å ikke bli tilintetgjort. Her er det ikke gjenopplivning før det har blitt kåret en vinner. Spillområdet vil bli innskrumpet over tid, så pass på!
King of the Hill

King of the hill

Lagspillmodus. Her handler det å erobre områder over tid for å opparbeide seg poeng. Tilintetgjørelser er ikke poengavgjørende, men et nødvendighet for å forsvare til seg flest mulig poeng.
King Archery

King Archery

På samme måte som King og the hill, bare med pil og bue som våpen.

Hva skjer i Skyland fremover?

Høstferie
Høstferie

Vi har åpent hver dag fra 10.00 til 20.00 i hele høstferien.

Halloween 2022
Halloween 2022

Klar for Halloween i Skyland? Følg med for mer informasjon.

Fridag fredag 21. november
Fridag fredag 21. november

Åpent 10.00 til 20.00